The Reception of Shasha Asila & Asyraf

  IMG_8108

IMG_8087

IMG_8094

IMG_8096

IMG_8165

 

IMG_8118 IMG_8170 IMG_8071 IMG_8212 IMG_8215 IMG_8241 IMG_8252 IMG_8265 IMG_8297 IMG_8300 IMG_8310 IMG_8313 IMG_8315 IMG_8322 IMG_8332_1 IMG_8336 IMG_8351 IMG_8353 IMG_8366 IMG_8450 IMG_8467 IMG_8485 IMG_8376 IMG_8382 IMG_8389 IMG_8393 IMG_8397 IMG_8399_1 IMG_8399 IMG_8401 IMG_8404_1 IMG_8408 IMG_8410 IMG_8412 IMG_8415 IMG_8417 IMG_8422 IMG_8424 IMG_8427 IMG_8514 IMG_8496 IMG_8529 IMG_8532 IMG_8538 IMG_8578 IMG_8597 IMG_8638 IMG_8705 IMG_8707 IMG_8748 IMG_8756 IMG_8775 IMG_8790 IMG_8799 IMG_8801 IMG_8813 IMG_8819 IMG_8829 IMG_8834 IMG_8841 IMG_8847 IMG_8856 IMG_8879 IMG_8882 IMG_8886 IMG_8897 IMG_8900 IMG_8917 IMG_8918 IMG_8926 IMG_8946 IMG_8953 IMG_8966 IMG_8978 IMG_8998 IMG_9008 IMG_9013 IMG_9014 IMG_9016 IMG_9030 IMG_9032 IMG_9033 IMG_9035 IMG_9041 IMG_9043 IMG_9047 IMG_9048 IMG_9049 IMG_9060 IMG_9062 IMG_9063 IMG_9065 IMG_9070 IMG_9075 IMG_9077 IMG_9082 IMG_9085 IMG_9101 IMG_9138 IMG_9139 IMG_9140_1 IMG_9148 IMG_9155 IMG_9160 IMG_9165 IMG_9167 IMG_9175 IMG_9178 IMG_9181_1   IMG_9192 IMG_9198 IMG_9205 IMG_9234 IMG_9240 IMG_9242 IMG_9244 IMG_9252 IMG_9262 IMG_9264 IMG_9288 IMG_9292 IMG_9295 IMG_9297 IMG_9299 IMG_9303 IMG_9305 IMG_9307 IMG_9312 IMG_9321 IMG_9334 IMG_9336 IMG_9337

Bermula dari sekarang aku start menyusun masa, susun jadual untuk aku update semua gambar-gambar dalam blog aku nie, tak kira siapa la, semua layak untuk aku update kat blog nie, bagi aku, aku bukan orang yang suka memilih-milih untuk di update, sebab semua orang ada hak untuk kegembiraan, cantik atau tidak itu bukan pengukur.

 

Aku berada dalam industri wedding photography nie boleh dikatakan lama jugak, makin hari makin terasa kepenatan dan tak boleh aku bezakan tenaga aku sebelum bekeluarga, sekarang dah ada komitmen yang tinggi dan masa tu perlu dibahagikan kepada dua. Insyallah selagi ade tenaga, aku akan berusaha untuk mengekalkan passion aku dalam Wedding photography.

 

 

Udey Ismail
Principal Photographer Mukhriz & Udey Photography
Tel : +6016 – 5554816
Email : udeyismail@gmail.com
Website : http://www.udeyismail.net/
facebook : https://www.facebook.com/mukhrizlatif.udeyismail

Comments

comments

The Solemnization of Nini Alwani & Areff

IMG_1952 IMG_1946 IMG_2092 IMG_1900 IMG_0752 IMG_1981

Dah lama sangat tak update untuk Wedding nie, Sebulan cuti panjang  sebab sibuk dengan trip di South Island New Zealand. Sampai jek kat Malaysia Jadual untuk Shoot dan Menanti, Untuk bulan May nie sahaja, padat dengan 9 event wedding yang aku kena shoot, sebab nak cover balik sebulan aku kat New Zealand.

 

Untuk Next trip bulan Nov sampai Dec 2015 aku x ambik job langsung untuk Wedding, sebab bulan tu aku dah kena berangkat ke New Zealand, bagi sesapa yang berminat nak guna khidmat  aku kalau kena bulan yang aku kat New Zealand, harap maaf :)

 

Ni ada post skit recent Wedding,  kalau sudi tengok la, kalau berkenan boleh email boleh Whatsapps :)

 

 
Continue reading

Comments

comments